Νέα

10 χρόνια Combotech | Τηλεπικοινωνίες

Ο χρόνος τρέχει σαν νερό και πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την ίδρυση της Combotech | Τηλεπικοινωνίες υψηλών προδιαγραφών!

Ήταν το 2009 όταν δημιουργήθηκε η ιδέα για εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που αφορούν τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, διαδικτύου & δορυφορικής τηλεόρασης. Η ενασχόλησή μας με την παροχή τεχνικής υποστήριξης στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τις  υπηρεσίες πεδίου, την υποστήριξη υποδομών, με λύσεις τεχνολογίας που αφορούν εταιρικούς άλλα και οικιακούς πελάτες, μας έχει δημιουργήσει αρκετές προκλήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις, είχαμε συνεχή εξέλιξη και καινοτόμες υπηρεσίες.

10 χρόνια οπτικές ίνες | τηλεπικοινωνίες

Ξεκινήσαμε το 2009 με υπηρεσίες Broadband. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία με εμπορικά καταστήματα δημιουργήσαμε τεχνικό τμήμα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης σε δίκτυα τηλεφωνίας & Internet.

-> Το 2010 δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα δορυφορικών συστημάτων ξεκινώντας Υπηρεσίες Pay TV.

-> Το 2011 ενισχύσαμε το δορυφορικό μας τμήμα εκπαιδεύοντας τεχνικούς μας σε εγκαταστάσεις δορυφορικού́ Internet & δορυφορικού εξοπλισμού. Επίσης ως εταιρεία  δημιουργήσαμε το πρώτο οπτικό συνεργείο άρτια εξοπλισμένο & στελεχωμένο από έμπειρους τεχνικούς παρέχοντας υπηρεσίες Οπτικών Ινών.

-> Το 2012 η Combotech είναι η πρώτης εταιρία Πανελλαδικά που παρέχει triple play (τηλεφωνία, internet & pay TV) τεχνική υποστήριξη.

-> Το 2014 είναι μια χρονιά σταθμός για την Combotech, η οποία αναλαμβάνει τη συντήρηση όλου του ιδιόκτητου δικτύου (οπτικό δίκτυο, δίκτυο χαλκού, τηλεπικοινωνιακές καμπίνες και κόμβων) ένος εκ των τηλ/κών παρόχων της Χώρας. Παράλληλα αναλαμβάνει σε αποκλειστικότητα την τεχνική υποστήριξη εταιρικών πελατών του ίδιου πελάτη – παρόχου σε Πανελλαδικό επίπεδο.

-> Έχοντας 5ετή εμπειρία στις δορυφορικές εγκαταστάσεις, και άλλοι Πάροχοι εμπιστεύονται την Combotech για συνεργάτη τους, Παράλληλα αναπτύσσεται και το Οπτικό τμήμα της εταιρίας.

-> Το 2016 η εταιρεία προχωράει στη σύσταση τμήματος Μικροκυματικών Ζεύξεων το οποίο στελεχώνεται από πιστοποιημένους εναερίτες που έχουν σχέση με τις τηλεπικοινωνιές.

-> Το 2017 η Combotech αναλαμβάνει να συντηρεί και να υποστηρίζει 35 νέους τηλεπικοινωνιακούς κόμβους μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας Πανελλαδικά.

-> Το 2018 η εταιρεία επανδρώνει οπτικά συνεργεία, εργολαβικών υπηρεσιών FTTH για τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους.

Η Combotech δεν είναι μόνο τηλεπικοινωνίες

Υλοποίηση μεγάλων τεχνικών έργων, που απαιτούν Πανελλαδικό Δίκτυο συνεργατών, σε τομείς πέραν των Τηλεπικοινωνιών.

Ενδεικτικά έργα:

Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής – ΕΔΙΤ κατασκευή μονάδων τηλεϊατρικής στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας.

ΔΕΔΔΗΕ

Εγκαταστάσεις μετρητών και επικοινωνιακών μέσων σε μετρητικά σημεία χαμηλής τάσης (σε 12 νησιά της Ελλάδας).

ΔΕΣΦΑ

Δομημένη καλωδίωση – εργασίες υποδομών και εξυγίανσης του υπάρχοντος δικτύου.

Δραστηριοποίηση της Combotech πανελλαδικώς | Τηλεπικοινωνίες

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Χίος, Νάουσα και Πάτρα είναι μερικές από τις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε.

10 χρόνια Combotech | Τηλεπικοινωνίες υψηλών προδιαγραφών

Παρουσίαση Οπτικές Ίνες

Τον περασμένο Οκτώβρη γιορτάσαμε τα 10 χρόνιας παρουσίας στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών. Τηλεπικοινωνίες υψηλών προδιαγραφών! Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν πολλά Workshops πάνω στο Internet και τα Social Media, την τηλεφωνία και το Ιnternet, τις οπτικές ίνες και τέλος στις υπηρεσίες Satellite Internet,Telephony και TV.

Τι μάθαμε όλα αυτά τα 10 χρόνια

  1. Στην Combotech οι πελάτες μας είναι ότι πιο σημαντικό για εμάς

Στην Combotech, μπορεί να δραστηριοποιούμαστε στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, όμως πέρα από την βελτίωση των υπηρεσιών, στοχεύουμε στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας. Αυτός ο στόχος μας θα μείνει αμετακίνητος.  Η εξυπηρέτηση πελατών αντιπροσωπεύει την εικόνα, την αποστολή και τις αξίες της επωνυμίας μας.

  1. Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας

Εξελισσόμαστε καθημερινά και φυσικά στοχεύουμε στην παροχή όλο και καλύτερων υπηρεσιών.

Παρέχουμε

-> Αξιόπιστο Διαδίκτυο / Αξιόπιστες ταχύτητες
Εγκαταστάσεις οπτικών ινών με αυξημένες χωρητικότητες, έτσι ώστε ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων “τμημάτων” της ημέρας, οι πελάτες να μην  υποφέρουν από χαμηλές συνδέσεις ή απώλεια ταχύτητας.

-> Ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας για Ιδιώτες και Επαγγελματιές

-> Αυξημένη ασφάλεια
Οποιοσδήποτε χειριστής οπτικών ινών θα συμφωνήσει ότι οτιδήποτε λιγότερο από τη μέγιστη ασφάλεια για μια επιχείρηση είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους διαδικτύου, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι χάκερ και οι κλέφτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιχειρηματικά αρχεία με ένα δίκτυο οπτικών ινών είναι να κόψουν τα καλώδια. Μια σύνδεση οπτικών ινών δεν είναι το τέλος της ασφάλειας των διαδικτυακών επιχειρήσεων, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στην άμβλυνση κάποιου κινδύνου.

  1. Θέτουμε ξεκάθαρους προσωπικούς και εταιρικούς στόχους

Ξεκαθαρίζουμε τους στόχους που θέλουμε να δώσουμε προτεραιότητα. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι αρκετά πράγματα πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα. Πρέπει να βρούμε νέους πελάτες, να διατηρήσουμε τους υπάρχοντες πελάτες μας ευχαριστημένους, να διαχειριστούμε ή να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας, να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας και να παρακινήσουμε τους υπαλλήλους μας – και πολλά άλλα. Στην Combotech αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση με χαρά και ενθουσιασμό για την δουλειά μας. Οι Τηλεπικοινωνίες στα καλύτερά της!

  1. Η επιτυχία έρχεται με σκληρή δουλειά

Η σκληρή δουλειά είναι το κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησής μας. Με την καθημερινή μας σκληρή εργασία καταλαβαίνουμε την πραγματική αξία της επιτυχίας.

Σεβόμαστε κάθε έργο και κάθε πελάτης μας ξεχωριστά. Χτίζουμε κάθε σχέση και μαθαίνουμε σημαντικά μαθήματα ζωής κατά την διάρκεια αυτού.

  1. Στην Comboetech το Πάθος μας οδηγεί

Το πάθος είναι μία από τις αξίες που μας οδηγεί στη επιτυχία τόσα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό να μεταδίδουμε το πάθος μας στους εργαζομένους μας. Παθιασμένοι και ευχαριστημένοι εργαζόμενοι μπορούν να οδηγήσουν σε συνεχή βελτίωση της απόδοσης.

Σας ευχαριστούμε! 

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους συναδέλφους μας και όλο αυτόν τον κόσμο που μας έχει βοηθήσει εώς τώρα να μεγαλώσουμε και να εξελιχθούμε. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε για άλλα τόσα χρόνια, και παραπάνω, την καλύτερη εξυπηρέτηση!