Οικιακοί Πελάτες

Καλώς ήρθατε στην εξυπηρέτηση οικιακών πελάτων της Combotech.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε στην καθημερινότητα σας σε θέματα τηλεπικοινωνιών.

Νέες υπηρεσίες

Δεν έχετε κάποιου είδους υπηρεσία τηλεφωνίας ή internet στο σπίτι; Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Έχετε αργή σύνδεση internet; Έχετε κουραστεί να περιμένετε να ”φορτώσει” μια σελίδα ή ένα video στο YouTube; Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε για επιλογές αναβάθμισης της υπηρεσίας σας και να… απογειωθείτε με ταχύτητες έως και 100Mbps.

Θέλετε να μπείτε στον μαγικό κόσμο της δορυφορικής τηλεόρασης με δεκάδες νέα κανάλια, αθλητικές μεταδόσεις και εκατοντάδες ταινίες και σειρές; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε ενημέρωση από τον εκπρόσωπό μας για όλα τα διαθέσιμα πακέτα στα μέτρα σας.

Τεχνική υποστήριξη

Προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Wi-Fi αλλά δεν σας καλύπτει η εμβέλειά του και αναγκάζεστε να είστε δίπλα στο ρούτερ για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο χωρίς διακοπές και κολλήματα; Μπορούμε να σας προτείνουμε κάλυψη Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, σε κάθε όροφο ακόμα και στην αυλή σας.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την δορυφορική σας υπηρεσία, είτε δεν έχετε καλή εικόνα είτε δεν έχετε σήμα, καλέστε μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός δορυφορικών συστημάτων θα είναι στον χώρο σας το συντομότερο δυνατόν. Επίσης θα σας προτείνει λύσεις ώστε να έχετε εικόνα από την δορυφορική σας υπηρεσία σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή χώρο του σπιτιού σας.

Κατ’ επέκταση αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες ή δικτύωσης, από εγκατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα, εσωτερικές καλωδιώσεις, δικτύωση όλων των δωματίων και ορόφων σας ακόμη και παραμετροποίηση εξοπλισμών ρουτερ, access point, power lines κ.ά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στην διάθεσή σας καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00!

Χρειάζεστε αληθινές τεχνικές λύσεις;