Ανθρώπους με μια καλή ιδέα που η τεχνολογία της Microsoft θα τους επιτρέψει να αλλάξουν την τοπική κοινωνία αναζητά η εταιρεία. Η Microsoft απευθύνει κάλεσμα σε μαθητές και φοιτητές έως 25 ετών και από την Ελλάδα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό Challenge for Change ορίστηκε η Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.

«Ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει και να φέρει μια θετική αλλαγή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων. Σημασία έχει να κάνουμε το πρώτο βήμα, αφού όλοι αρχίζουμε από κάπου!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή, και περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με την ιδέα των συμμετεχόντων και τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία της Microsoft μπορεί να την κάνει πραγματικότητα.

Οι δεκαπέντε συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό, θα κερδίσουν ένα Surface Pro 3 με Office 365, ενώ οι πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως ένα “leadership-development” ταξίδι στη Νικαράγουα, $2500, ένα Windows Phone καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχουν ως εκπρόσωποι στο πρόγραμμα του Microsoft Youthspark.

Στο http://www.microsoft.com/youthsparkchallenge μπορείτε να ακούσετε τις ιστορίες των νικητών του Microsoft Youthspark 2014.

Πηγή: In.gr